Tickets

De Nieuwe Scene

Tickets voor het LFF zijn te koop aan de kassa van Filmtheater De Nieuwe Scene of online (klik hier).

Een filmticket kost € 9,- Leden van CineSud en Filmpashouders van Filmtheater De Nieuwe Scene betalen slechts € 7,-.

De prijsuitreiking op zondag 13 januari is gratis toegankelijk, reserveren is wel noodzakelijk vanwege het beperkt aantal plaatsen. Voor de genomineerden zijn reeds plaatsen gereserveerd.

 

LFF Filmpas

Dit jaar is het mogelijk om een LFF Filmpas te kopen voor € 45,-, waarmee je gratis toegang krijgt tot alle films in Filmtheater De Nieuwe Scène, City Cinema en voormalig Museum Van Bommel Van Dam gedurende het Limburg Film Festival.

(Met deze Filmpas dien je je voorafgaand aan de films die je wilt bezoeken te melden aan de kassa, zodat je daar je gratis entreebewijs ontvangt)

De Filmpas LFF 2020 is vanaf 2 januari enkel te koop aan de kassa van Filmtheater De Nieuwe Scene, Nieuwstraat 13 te Venlo. Zie reguliere openingstijden (klik hier).

 

Limburgs Museum

Tickets voor de voorstellingen in het Limburgs Museum zijn tijdens het festival te koop aan de kassa van het Limburgs Museum of online (klik hier).

 

City Cinema

Tickets voor de voorstellingen bij City Cinema zijn te koop aan de kassa van City Cinema en via www.citycinema.nl (klik hier).

 

voormalig Museum van Bommel van Dam

Tickets voor de ‘Kijken bij de Buren-voorstellingen’ in voormalig Museum van Bommel van Dam zijn te koop aan de kassa van Filmtheater De Nieuwe Scene of online via onderstaande links:

Tickets voor Raumfahrer

Tickets voor Beuys

 

CineSud Industry programma

Tickets voor onderdelen uit het Industry Programma van CineSud zijn te koop via de website van CineSud (klik hier).

 

We zien jullie graag op de vierde editie van het Limburg Film Festival!

Een ambitieus filmfestival als ode aan de Limburgse film en haar makers.