Film inzenden

Film inzenden

 

De inzendtermijn voor het LFF 2020 is geopend. Je kunt jouw film inzenden van 1 augustus tot en met 15 oktober 2019.
De selectiecommissie buigt zich over de inzendingen. Eind november/begin december zullen filmmakers die werk hebben ingezonden worden geïnformeerd.

Om je inschrijving af te ronden stuur je minimaal 1 filmstill en indien aanwezig een filmposter (totaal max 10MB) per email naar martijn@limburgfilmfestival.nl .

Je kunt dit jaar ook kans maken dat jouw filmstill wordt gebruikt voor de officiële poster van het festival. Zorg ervoor dat de filmstills (liefst 3 stuks) dan tijdig zijn ingestuurd en bij voorkeur een resolutie van 4961x7016 pixels (300dpi of 72dpi) hebben.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor selectie op het LFF dient de film een duidelijke Limburgse link te hebben. Dit betekent dat op zijn minst het verhaal zich grotendeels in Limburg moet afspelen, of dat een belangrijke positie binnen de filmproductie vervuld moet zijn door een van origine Limburger, bijvoorbeeld de regisseur, eerste cameraman of hoofdrolspeler. Er wordt een selectie van de beste films gemaakt om een hoog niveau na te streven.

Lees onderstaand reglement voor meer informatie over de voorwaarden, categorieën en prijzen.

Een ambitieus filmfestival als ode aan de Limburgse film en haar makers.